Pentru continuarea activităților misionare din parohie: ajutorarea bătrânilor, a familiilor cu mulți copii, a familiilor defavorizate, a tinerilor care au nevoie de îndrumare, a celor necăjiți, a celor părăsiți, a bolnavilor, precum și de susținere a proiectelor culturale: «Festivalul de pricesne Blândul Păstor», de încondeiere a ouălor: «Vin Paștele», cel dedicat cinstirii părinților și bunicilor denumit «Duminica bunicilor», sau de colindat: «Vin colindătorii», sau proiectelor sociale, precum cel dedicat copiilor orfani de la Valea Plopului și Valea Screzii denumit «Să ajutăm printr-un mărțișor», cel de donare de sânge: «Prețuiește viața» etc. pentru care avem nevoie de ajutorul tău.
Prevederea 2% este un mecanism de transparență fiscală prin intermediul căruia contribuabilii, persoane fizice sau juridice, pot să direcționeze 2% din impozitul lor pe venit către o organizație neguvernamentală sau o parohie. Poți decide, astfel, unde ajung 2% din impozitele tale. Doar până la data de 15 martie, mai poți fructifica această opțiune, altfel, suma respectivă va rămâne la bugetul de stat.
Ce trebuie să faci?
- Descarcă formularul 230 ;
- Completează prima parte cu datele tale personale (daca nu cunoști suma corespunzătoare celor 2%, ea poate fi calculată de către organele fiscale, deci se lasă liber). Venit este considerat cel obținut din salarii și din activități independente, sau doar din activități independente, profesii libere/liberale, drepturi de proprietate intelectuală, chirii etc. Semnează formularul 230!
-După ce l-ai semnat, trimite-l prin email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau depune-l personal sau prin scrisoare recomandată la Administrația Financiară de unde locuiești.
Vrei să ne ajuți şi mai mult? Povestește prietenilor, familiei sau colegilor de muncă despre modul în care ai ales să te implici în viața comunității noastre parohiale!
Atenție! Redirecționarea se poate face o singură dată pe an.
Îți mulțumim că și anul trecut ai făcut acest gest creștinesc și umanitar.
Dumnezeu să îți răsplătească hărnicia și darul pe care și de această dată, îl oferi cu generozitate lui Dumnezeu și oamenilor Săi!