Duminică după oficierea Sfintei Liturghii, părintele paroh a adresat un cuvânt de felicitare doamnei Paula Chelcioiu și domnului Dumitru Dumitru, cu prilejul aniversarii zilelor lor de naștere.

 

 

Doamna Paula Chelcioiu este membră a Comitetului Parohial de mai mulți ani, mai precis de când s-a pensionat din postul de asistentă șefă de la secția de neurochirurgie de la cabinetul domnului Prof. Dr. Al. Ciurea, spitalul Bagdasar. Doamna Paula este o iubitoare de cele sfinte și o persoană căreia îi place să călătorească și să organizeze pentru membrii comunității noastre parohiale diferite pelerinaje atât în țară, cât și în străinătate.

 

Domnul Dumitru Dumitru este membru în Consiliul Parohial de mai mulți ani. Este o fire practică, energică, inteligentă, pregătit mereu să dea o mână de ajutor atât vecinilor de la bloc, al căror președinte este, precum și să se implice în rezolvarea treburilor administrative de la parohie.

 

Preotul paroh le-a urat celor doi sărbătoriți multă sănătate, iar Comunitatea parohială le-a cântat împreună cu corala parohială: Mulți ani trăiască !