După ce pe data de 15 august ne-am bucurat de o slujbă deosebită, prilejuită de sărbătorirea hramului bisericii noastre parohiale «Sfântul Ambrozie», cu participarea părintelui protopop Ion Armași, alături de preoții parohiei Mircea Uță, Cosmin Grigorescu, Aurelian Chira și de părintele paroh Nectarie Antasiuc de la parohia Sfinții Arhangheli Huedin, astăzi, 8 septembrie 2019, la parohia noastră s-au desfășurat evenimente peste evenimente, cu o încărcătură emoțională cu totul aparte.

Totul a fost în „cadru restrâns”, cu participarea părinților slujitori ai parohiei noastre, a coralei parohiale „Ambroziana”, a clubului medicilor din parohie, a clubului mămicilor din parohie și a unor nepoței recitatori cu bunicuțele lor.  Printre nepoți s-a aflat și cântărețul parohiei Valentin Palma cu bunica sa din Vidra, Vrancea, care a organizat în curte, în premiera, cu câteva bunicuțe, o frumoasa hora moldovenească.

Aplauzele au răsplătit munca nepoților și a bunicilor prezenți, parte din aceștia fiind premiați cu diferite diplome si câte un tablou realizat de o bunicuță talentată, mama doamnei Mihaela Popa.

Totul a fost foarte frumos și antrenant, lucru care s-a putut vedea și la pregătirea Festivalului de pricesne „Blândului Pastor”, organizat cu puțin timp în urmă.

Mulțumim pentru frumoasa prezentare, care a cuprins cele trei bucurii: sărbătoarea „Nașterii Maicii Domnului”, „Duminica bunicilor” și festivitatea de premiere a unor bunici vrednici.

Ecaterina și Viorel Iancu