Peste 100 de enoriași au participat, vineri 24 ianuarie 2020, începând cu ora 12.00, la manifestările organizate de parohia noastră cu prilejul aniversării Unirii Principatelor Române. La ora 12.00 a fost oficiată slujba de Te-Deum de către un sobor de șase preoți. Răspunsurile au fost date de către corala parohială Ambroziana. La încheierea slujbei, preotul paroh Mircea Uță a mulțumit preoților și enoriașilor că au răspuns chemării înaintaților români și făuritorilor Unirii celei mici, de a veni la rugăciune comună pentru a le aduce acestora mulțumire și a ne ruga pentru unitate. România de astăzi are nevoie de unitate. Albumul foto !

A urmat Conferința «Unirea Principatelor Române», susținută de Dl. Ing.Dr. Ioan Ștețco, Director la Senatul României, care a subliniat importanța actului unirii, pentru viitorul Principatelor Române, precum și personalitățile implicate în actul unirii. 

După Conferință s-a ieșit în curtea bisericii și s-a mers la cerdac unde Valentin Marian și alți studenți de la teologie au susținut un program artistic, după care a urmat programul artistic susținut de Doamna Aneta Stan. Programul dedicat Unirii Principatelor Române s-a încheiat cu «Hora unirii». Consiliul Parohial a oferit celor prezenți o agapă frățească, iar gospodinele ambroziene au oferit celor care nu au putut rămâne la agapă un pahar de vin fiert și tradiționalele gogoși. La mulți ani, România !