Sâmbătă 8 mai 2021, din Săptămâna Luminată, a avut loc ultima etapă a ediției de anul acesta al proiectului social filantropic «Să ajutăm printr-un mărțișor», dedicat copiilor orfani de la Valea Screzii, jud. Prahova.  La orele dimineții câțiva enoriași adunați în curtea bisericii parohiale împreună cu preotul paroh au început să încarce în furgonul parcat în fața bisericii, darurile de haine, alimente și jucării strânse de membrii comunității noastre parohiale. În jurul orei 8.30 s-a plecat în direcția Valea Plopului – Valea Screzii, în «Caravana copilăriei».

În acest proiect social filantropic s-au implicat în perioada 12 februarie – 7 mai 2021 aproape 190 de persoane, elevi, părinți, profesori, preoți și enoriași, toți voluntari.

Este o bucurie să constați că în plină pandemie de Covid, oamenii sunt solidari și se mobilizează când e vorba să ajute pe aproapele aflat în nevoie. Comunitatea Ambroziana a învățat că solidaritatea și fapta cea bună încălzesc și mențin credința în Dumnezeu. Le mulțumim tuturor pentru implicare și sprijin!