În duminica de dinaintea zilei de 1 iunie, Ziua internațională a copilului, îndată după oficierea Sfintei Liturghii, a avut loc, în cerdacul parohiei noastre, festivitatea de premiere a celor mai buni ”artiști” participanți la a VIII-a ediție a Atelierului de încondeiat ouă.

Acesta a avut loc în Joia cea Mare, zi în care gospodinele bucovinene își pregătesc chișițele, ceara și vopselurile ca să încondeieze ouăle pe care le vor duce la biserică să fie binecuvântate în noaptea Învierii și pe care apoi le vor oferi creștinilor, care le calcă pragul. În aceeași zi, copiii și tinerii din parohia noastră s-au adunat și, cu migală și chiar măiestrie, au încondeiat și ei ouă, în cadrul Atelierului binecunoscut. Toate ouăle au ieșit frumoase, dar unele s-au remarcat și de aceea au fost lăsate în fața icoanei Maicii Domnului din Biserică pentru a fi admirate de credincioșii, care veneau la închinare.

Doamna Mihaela Popa, Președinte al Comisiei de evaluare a lucrărilor realizate în cadrul Atelierului de încondeiere a ouălor, împreună cu Doamna Dr. Denise Zahiu, Vicepreședinte al Comisiei, au acordat premianților Diplomele și darurile oferite din partea parohiei, după cum urmează: Premiul 1 - Dimitrie Uță; Premiul 2 - Irina Grigorescu; Premiul 3 - Alexandra Uță; Mențiuni: Ana- Ștefania Zahiu; Teodor Zahiu; Ana-Maria Fătu și Nicolas Tănase.