Încheierea perioadei Stării de alertă din România, provocată de pandemia de coronavirus, a permis ca anul acesta preoții și credincioșii parohiei noastre să participe, împreună, la Sărbătoarea Învierii Domnului și să se salute cu tradiționalul: Hristos a înviat! Adevărat a înviat! 

Slujba Învierii a început la Altarul de vară din cerdacul parohiei cu Ceasurile Împărătești, urmate, la miezul nopții, cu Slujba Invierii și distribuirea Sfintei Lumini aduse de la Ierusalim. La slujbă au participat, în curtea bisericii, pe strada Lunca Bârzești și în Bdul Olteniței mai bine de 1.000 de oameni. Sfintele Paști au fost disctribuite din Foișorul parohiei în pahare special confecționate și înscripționarte cu sigla parohiei și icoana Invierii Domnului. Un echipaj de poliție a asigurat linistea și ordinea participanților la slujă.

Sfânta Liturghie a fost oficiată în sfânta biserică. La sfârșitul acesteia, membrii Consiliului și Comitetului Parohial au participat la o agapă, oferită de Doamna Andriana Cruceru, la care s-a putut ciocni un ou roșu și s-au gustat bunătățurile pregătite de gospodinele ambroziene. La sfârșit, părintele paroh a mulțumit tuturor pentru darurile oferite și au cântat cu toții: Hristos a înviat !