De sărbătoarea Sfinților Împărați și Întocmai cu Apostolii Constantin și mama sa Elena, la invitația preotului paroh Eugen Stoica de la Parohia Apostol din Capitală, părintele paroh Mircea Uță însoțit de Corala parohială «Ambroziana» au participat la sărbătoarea hramului acestei parohii, care se află localizată în centrul Capitalei, lângă stația de metrou Timpuri Noi.

Sărbătoarea hramului a fost pregătită de către preotul paroh ajutat de preotul conslujitor și de către membrii Consiliului și Comitetului parohial. Protia liturgică a aparținut Pr. Gheorghe Ispas, Consilier Patriarhal, iar din soborul de preoți au mai făcut parte, alături de preoții parohiei gazdă, Pr. Paroh Mircea Uță și Pr. Dr. Gheorghe Tudor, de la Centrul de zi «Sfântul Stelian», Centru dedicat îngrijirii persoanelor toxico-dependente. Răspunsurile liturgice au fost susținute de către Corala mixtă a parohiei noastre «Ambroziana».

La sfârșitul slujbei a fost oficiat parastasul pentru ctitorii adormiți și a fost rostit cuvântul de învățătură de către Pr.Prof. Gheorghe Ispas. Sărbătoarea hramului s-a încheiar cu o agapă oferită de membrii comunității parohiale tuturor oaspeților prezenți.

Părintele paroh Eugen Stoica este fiu al parohiei noastre, locuind în tinerețe pe str.Cercetătorilor, unde actualmente mai locuiește mama preacucernicirii sale, Teodora Stoica. Aceasta pregătește săptămânal, la cei 93 de ani ai săi, prescurile pentru Sfânta Lirturghie. Doamna Stoica a lucrat în tinerețe la Casa de modă Venus de pe Calea Victoriei, fiind mâna dreaptă a creatoarei de modă Zina Dumitrescu.