„Când faci milostenie, nu trâmbita înaintea ta, cum fac fãtarnicii în sinagogi si pe ulite, ca sã fie slãviti de oameni; adevãrat grãiesc vouã: si-au luat plata lor.
Tu însã, când faci milostenie, sã nu stie stânga ta ce face dreapta ta" (Mt.6,2-3)
Poti aduce o razã de luminã în viata celor mai putin fericiti ca tine!
... Eu as vrea sã mã implic în viata comunitãtii parohiale, dar nu stiu ...
...Eu sunt destul de ocupat cu serviciul si nu am foarte mult timp disponibil; as putea, însã, sã ajut cu o sumã de bani ...
...Mie mi-au rãmas niste haine si încãltãminte pe care nu le mai folosesc...
...Eu am o gradinã la tarã si pot aduce un rãsad sau o floare pentru a o planta în curtea bisericii ...
...Eu nu petrec asa de mult timp la serviciu, deci as putea sã ajut la distribuirea celor adunate...
...Nu stiu exact ce as putea sã fac... Poate meseria sau profesia mea este de ajutor comunitatii parohiale ...
Pentru toate aceste situatii, adreseazã-te pãrintelui paroh la bisericã, sau trimite un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
„Fiecare sã dea cum socoteste cu inima sa, nu cu pãrere de rãu, sau cu sila, cãci Dumnezeu iubeste pe cel care dã cu voie buna" (II Cor. 9,7)

PAROHIA APARATORII PATRIEI II
Cont IBAN lei: RO11RNCB0083002889370001, deschis la B.C.R. - Dr. Obregia, Bucuresti.C.F. 5889665
                                                                  *

Direcționează 3.5% din impozitul reținut de stat anul trecut spre parohia noastră

Pentru continuarea activităților misionare din parohie: ajutorarea bătrânilor, a familiilor cu mulți copii, a copiilor orfani, a familiilor defavorizate, a tinerilor care au nevoie de îndrumare, a celor necăjiți, a celor părăsiți, a bolnavilor, precum și de susținere a proiectelor culturale: «Să ajutăm printr-un mărțișor», «Vin Paștele», «Vin colindătorii», «Prețuiește viața» etc. avem nevoie de ajutorul tău.

Prevederea 3,5% este un mecanism de transparență fiscală prin intermediul căruia contribuabilii, persoane fizice sau juridice, pot să direcționeze 3,5% din impozitul lor pe venit către o organizație neguvernamentală sau o parohie. Poți decide, astfel, unde ajung 3,5% din impozitele tale. Doar până la data de 25 mai, mai poți fructifica această opțiune, altfel, suma respectivă va rămâne la bugetul de stat.

Ce trebuie să faci?

- Descarcă Formularul 230 pag.1 si  pag.2 ;

- Completează pag.1 - prima parte cu datele tale personale (daca nu cunoști suma corespunzătoare celor 3,5%, ea poate fi calculată de către organele fiscale, deci se lasă liber). Venit este considerat cel obținut din salarii și din activități independente, sau doar din activități independente, profesii libere/liberale, drepturi de proprietate intelectuală, chirii etc.  Se completează la fel si pag.2.

- Semnează Formularul 230 ! 

-După ce l-ai semnat, fă-i o poză cu telefonul sau scanează-l și trimite-l prin email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin whashapp la nr. 0744185581. Dacă l-ai trimis la parohie, ne vom îngriji noi să îl depunem la Administrația financiară. Dacă ți-ai deschis Spațiu Virtual Privat la ANAF, îl poți trimite tu personal online. E bine sa ne anunți dacă ai făcut acest demers singur.

Vrei să ne ajuți şi mai mult? Povestește prietenilor, familiei sau colegilor de muncă despre modul în care ai ales să te implici în viața comunității noastre parohiale!

Atenție! Redirecționarea se poate face o singură dată pe an, sau o dată la doi ani (Formularele 230 ale parohiei noastre au bifată căsuța la ”doi ani”). 

Îți mulțumim că și anul trecut ai făcut acest gest creștinesc și umanitar.

 Dumnezeu să îți răsplătească hărnicia și darul pe care și de această dată, îl oferi cu generozitate lui Dumnezeu și oamenilor Săi!