A VI-a ediție a Festivalului de pricesne «Blândul Păstor» va avea loc în data de 19 iunie 2016, orele 16.00, în cerdacul Parohiei Apărătorii Patriei II și va avea, ca și anii trecuți, două secțiuni: «Secțiunea I: Până în 15 ani» și «Secțiunea II: Peste 15 ani». Această activitate culturală și religioasă a început să fie îndrăgită și de persoane din afara parohiei noastre. Astfel, la această ediție a Festivalului vor participa elevi de la școlile gimnaziale nr.113 și nr.133 aflate pe raza parohiei, precum și tineri şi adulți din cadrul altor parohii. Interpreții vor cânta o priceasnă, iar interpretarea cea mai frumoasă va primi Marele Premiu al juriului, care, anul acesta, va fi format din artiștii:

Ozana Barabancea, președintele juriului, Maria Jinga, Ion Ghițulescu și Daniel Madia.

Prezentatorul Festivalului va fi: George Grigoriu.

Parohia organizatoare pregătește și alte voci ”surpriză”, în afara concursului, fapt pentru care nu trebuie să lipsească nimeni de la Festival.

Înscrierile se fac la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 5 iunie 2016.