După oficierea Sfintei Liturghii, părintele paroh Mircea Uță a adresat părintelui Cosmin Grigorescu un cuvânt de felicitare cu prilejul împlinirii a 40 de ani de viață, cuvânt în care a arătat că în anul care s-a scurs de când preacucernicia sa slujește la sfânta noastră biserică, s-a străduit să fie un preot cu răvnă pentru cele sfinte, cu chemare pentru slujirea lui Dumnezeu și cu dragoste față de oameni, aducând în sânul comunității parohiale liniște și bucurie.

Părintele paroh i-a oferit părintelui Cosmin o machetă cu un vapor, simbol al corabiei mântuirii la cârma căreia a fost chemat de către Mântuitorul Hristos, precum și un video DVD care cuprinde filmul realizat de către părintele paroh cu prilejul hirotoniei în preot a părintelui Cosmin de către Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Părintele Cosmin a mulțimit pentru urări și pentru faptul că a fost primit în sînul comunității parohiale cu dragoste. Întreaga asistență i-a urat mulți ani de păstorire cu sănătate și bucurii duhovnicești!