Duminică 3 decembrie, îndată după oficierea Sfintei Liturghii, a avut loc ședința reunită a Consiliului și Comitetului parohial, în vederea organizării hramului nou al parohiei, închinat Sfântului Ierarh Ambrozie al Mediolanului (7 decembrie). Anul acesta, membrii Consiliului și Comitetului parohial au dorit să acorde o atenție deosebită bătrânilor din parohie, cărora se vor pregăti și distribui pachete cu alimente și alte ajutoare, pentru a se bucura și aceștia de sărbătoarea Nașterii Domnului, care se apropie.

Programul liturgic dedicat hramului este următorul:

6 decembrie ora 17.00 – slujba privegherii oficiată de un sobor de preoți, urmată de concertul de colinde al Coralei parohiale Ambroziana;

7 decembrie, ora 8.30 – citirea Acatistului Sfântului Ierarh Ambrozie după care, începând cu ora 9.30, va fi oficiată Sfânta Liturghie de un sobor de preoți, având ca protos pe PC Pr. Ionică Armași, Protoiereu al Protoieriei Sector IV Capitală. La plecare, enoriașii vor primi un pahar de vin fiert și gogoși de post, pregătite de ”gospodinele ambroziene”.