Alături de îndrăgita artistă Aneta Stan, din juriul Festivalului vor mai face parte doamna Monica Ghiurco de la TVR, Pr. Marius Dumitrescu, asistent universitar la catedra de muzică a Facultății de Teologie din București, iar din partea parohiei organizatoare pr. paroh Mircea Uță.  

Înscrierile se fac online la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la sediul parohiei noastre, până la data de 26 mai 2018. Descarcă fișele de înscriere de aici (pentru interpreți până în 15 ani) sau de aici (pentru interpreți peste 15 ani). Regulamentul Festivalului de pricesne «Blândul Păstor»

Și anul acesta se anunță o concurență mare a candidaților și a interpreților care vor urca pe scena Festivalului, care va avea două secțiuni: «Până în 15 ani» și «Peste 15 ani». Și-au anunțat deja participarea, de asemenea, mai multe formații corale de copii și adulți, printre care Corul de copii al Parohiei vecine Sf. Evanghelist Ioan, Corul Școlii Gimnaziale nr.113, Grupul folcloric al Colegiului Național de artă «Dinu Lipatti», precum și corala Ambroziana a parohiei gazdă.

Detalii Preselecția candidaților va avea loc joi 31 mai 2018, ora 16.00, în biserica parohiei noastre. Preselecția are ca scop verificarea concurenților și stabilirea listei celor care vor intra în finala Festivalului din data de duminică 3 iunie 2018, orele 16.00.