Sara a participat la mai multe ediții ale Festivalului de pricesne "Blândul Păstor" de la Parohia Sfântul Ambrozie din Bucureşti. Sara Nukina este o voce care a purtat pricesnele românești in Japonia si le-a prezentat poporului nipon prin intermediul intii Sarei, tatăl japonez si mama româncă, au incurajat-o să cânte melodii apartinând patrimoniului cultural nipon şi in România, aparițiile Sarei la TVR sau Trinitas TV fiind nenunărate.
Comunitatea parohială Sf. Ambrozie s-a rugat duminica aceasta la Sf.Liturghie, pentru ca Dumnezeu sa facă o minune cu ea si sa o vindece, pentru ca si Sara să se bucure de iubirea milostivā a lui Dumnezeu.
Credinciosii ambrozieni au facut o colecta de bani si o vor continua si duminica viitoare, urmand ca donatia sa fie consemnata apoi parintilor Sarei.
televiziunilor. A făcut să vibreze in sufletele japonezilor din Tokio, din Nagoia și din alte orașe, melosul popular românesc și credința creștin ortodoxă, această tânără bucurându-se de aplauze si de aprecierea publicului nipon.

Părinții Sarei, tatăl japonez și mama româncă, au încurajat-o să cânte melodii aparținând patrimoniului cultural nipon și în România, aparițiile Sarei la TVR și la Trinitas TV sunt deja cunoscute publicului larg.

Comunitatea noastră parohială, s-a rugat duminica aceasta la Sfânta LiturghieSarei, tatăl japonez si mama româncă, au incurajat-o să cânte melodii apartinând patrimoniului cultural nipon şi in România, aparițiile Sarei la TVR sau Trinitas TV fiind nenunărate, pentru ca Dumnezeu să facă o minune cu ea și să o vindece, ca în felul acesta și Sara să se bucure de Dragostea milostivă a lui Dumnezeu. Credincioșii ambrozieni au făcut o colectă de bani și o vor continua și duminica viitoare, urmând ca donația să fie consemnată apoi părinților Sarei. Dumnezeu să îi ajute!