PS Ambrozie, Episcopul Giurgiului: Felicitări !

Pr.Prof.Dr. Emil Jurcan (fost decan al Facultății de teologie din Alba Iulia): Doamne, ce frumos a fost! Felicitări, părinte drag!

Pr. Ionuț Bărbulescu (fost Director al Seminarului Teologic din București): Felicitări! O activitate minunată! Sărut mâna!

Aneta Stan: Dragii mei, frați de credință întru Domnul. Am citit toate mesajele voastre frumoase la adresa părinților noștri care ne conduc cu mare convingere și pricepere pe calea minunată a credinței noastre ortodoxe. Felicitări atât părintelui paroh Mircea Uță, care este nu numai un păstor minunat al nostru, ci și un foarte bun organizator al acestui minunat Festival de pricesne, ci și al Sfintei Biserici, împreună cu Pr. Aurelian și Pr. Cosmin cu care face o echipă de excepție, realizând lucruri atât de minunate. Nu mai spun cât de  frumos a arătat și a cântat corala Ambroziana mulțumită maestrului Ionuț, care a adus corul la acest nivel înalt artistic. Felicitări! Iar dacă mă gândesc la furnicuțele harnice, în frunte cu minunata Doamnă Anicuța și doamnele de la bucătărie... Dragii mei, eu care sunt venită de putină vreme printre voi, am simțit că Bunul Dumnezeu este printre noi. Aici în micuța, frumoasa și foarte curata și binecuvântata Sfânta Biserică dedicată «Sfântului Ambrozie», am aflat liniște și bucurie duhovnicească, alături de voi. Mai adresez felicitări tuturor artiștilor, mici și mari, că au participat fiecare cu harul dat de Dumnezeu de a cânta, ca acest minunat spectacol să iasă perfect, chiar în această vreme de restriște, respectând corect și legal totul. Felicitări și sunt tare bucuroasă că fac și eu parte din minunata familie ”Ambroziana”, mulțumită părintelui meu duhovnic și paroh Mircea Uță, căruia îi sărut mâinile. Cu multă iubire pentru toată familia noastră, Aneta Stan.

Pr. Cosmin Grigorescu: A fost o zi în care bucuria a învins frica cvasi omniprezentă în sânul unei societăți care își refuză parcă dreptul la zâmbet și cântec. Preț de o jumătate de zi, am slăvit pe Hristos Dumnezeu, în rugăciune liturgică și în sfânta cuminecare și apoi am continuat praznicul, liturghisind în cântec și binecuvântată voie bună izvorâtă din bucuria simplă de a fi împreună.

Pr. Aurelian Chira: Felicitări tuturor celor care au participat la minunatul eveniment al parohiei noastre! Toți au avut de câștigat. Felicitări și multă sănătate părintelui paroh Mircea și părintelui Cosmin pentru deosebita organizare!!!! Felicitări lui Ionuț Postolache și Coralei Ambroziana, Comitetului Parohial și Comitetului de doamne al parohiei noastre! Mulțumim membrilor juriului: maestrului Gheorghe Turda, doamnei Aneta Stan, domnului Horațiu Boșca și celorlalți interpreți care au evoluat pe scena Festivalului la superlativ!!!

Pr. Dan Rateș, Parohia Silvașu de Sus, Prislop: Sunteți vii! Festivalul în sine e un prilej de bucurie unde toți participanții câștigă. Și cântăreții și auditoriul. Vin cei ce se desfată cu mărturisirea cântărilor. Momentele amintesc de timpul sfințit ce rămâne ca  temelia a bunului lucru care nu se va lua de la participanți. Pentru privitorii entuziaști, aceștia regăsesc sămânța cea bună. Pentru ostenitori răsplată de la inimile oamenilor și comoară. Voi faceți acolo la București valuri de bucurie.

Pr. Mihai Iliescu: Felicitări, părinte Mircea! Multă sănătate și spor în toate cele de folos vă doresc!

Pr. Gabriel Grigore: Sărut mâna! Felicitări pentru tot ceea ce faceți! Întru mulți ani!

Pr. Florian Stan, paroh la parohia Cornetu: Felicitări, părinte Mircea!

Ionuț Postolache: Vă mulțumesc pentru aprecieri! Mulțumesc și eu membrilor Coralei si tuturor celor implicați în acest frumos eveniment! Mulțumim Pr. Mircea, Pr. Cosmin și Pr. Aurelian pentru susținere și rugăciunile făcute pentru noi toți! Vă mulțumesc tuturor pentru implicare și vă felicit! Mulțumesc domnului Gherghe Turda, doamnei Aneta Stan, domnului Horațiu Boșca și doamnei Ramona Urjan pentru participarea la Festival și pentru susținerea coralei noastre! Suntem onorați să-i avem în familia Ambroziana!

Prof. Ramona Urjan, Colegiul Național de arte Dinu Lipatti: Mulțumesc lui Dumnezeu că m-a învrednicit și în acest an să particip, de data aceasta în calitate de Invitat de Onoare din Partea Juriului, la Festivalul de Pricesne "Blândul Păstor", organizat în ediție Jubiliară cu măiestrie și pricepere de Pr.Mircea Uță si apropiații săi, o echipă de oameni minunați și devotați! Apreciez munca elevilor și a celorlalți interpreți, care an de an se depășesc pe ei înșiși. Întotdeauna revin în sânul familiei Ambroziana cu aceeași emoție și dăruire! Îmbrățișez cu căldură inițiativa Pr.Mircea Uță de a organiza acest Festival unic în Bucureşti și în acest an, în condiții vitrege create de pandemie! Felicitări tuturor!

Prof. Marioara Voicu, director al Grădiniței Piticot din București: Doresc să îmi exprim și pe această cale satisfacția pentru participarea la ediția jubiliară a Festivalului de pricesne «Blândul Păstor» și să vă mulțumesc pentru ospitalitate. Apreciezi în mod deosebit eforturile pe care le-ați depus pentru a duce la bun sfârșit misiunea dumneavoastră. Am fost primită cu multă căldură, iar nivelul artistic și organizatoric al Festivalului a fost de înaltă calitate. Pot spune că am petrecut clipe minunate la acest Festival și îmi voi aminti cu plăcere mereu. Am interpretat în partea a doua a Festivalului, la secțiunea «Duminica bunicilor»  alături de fiicele mele Daniela și Silvia, piesa muzicală ”Stai lângă mine mamă”, care mi-a umplut sufletul de mamă de bucurie, sentiment pe care l-am oferit cu mult drag spectatorilor. Mulțumesc pentru invitație părintelui paroh Mircea Alexă Uță și îi urez succes și în viitoarele acțiuni culturale de factură misionară.

Mihaela Puiu, Director Școala Gimnazială nr.133: Felicitări!

Prof. Maria Robu, Școala Gimnazială nr.97: Pentru clipe minunate, vă mulțumesc! Pentru lucruri explicate, vă mulțumesc! Pentru implicare și realizare, vă mulțumesc!...și împreună cu toate acestea, mulțumesc Domnului că sunteți mintea și sufletul a tot ce înseamnă Păstor, Educator, Formator și Ghid al inimilor comunității! Sănătate și respect.

Elena Mihail, profesor de religie la Școala Gimnazială nr.133: Felicitări și tot respectul, părinte! Dumneavoastră mereu organizați evenimente deosebite care te înalță spiritual și îți încântă sufletul. Toată admirația cu atât mai mult cu cât în aceste zile tulburi este din ce în ce mai greu să organizezi asemenea activități de suflet.  Vă felicit încă o dată și îl rog pe Dumnezeu să reverse asupra dumneavoastră și a comunității harul și binecuvântarea Sa!

Prof. Cătălin Crimu, Școala Gimnazială nr.189: Suuuper! Tot respectul, pr. Mircea!

Anamaria Gheorghe (Vasilățeanu)TVR: Felicitări! A fost foarte, foarte frumos și am văzut cât de bucuroși au fost cei din public! Ați reușit să aduceți încă odată bucurie, speranță și lumină în comunitatea noastră parohială!! Blândul Pastor să vă călăuzească și să vă ajute în tot ce doriți să faceți, că pe toate le faci foarte bine! Sărutăm mâna!

Valentin Palma (prezentator al Festivalului): Mulțumiri și felicitări pentru prezența invitaților de seamă: Doamna Aneta Stan, Doamna Ramona Urjan, Domnului Gheorghe Turda și Domnului Horațiu Boșca. Vă mai așteptăm cu mare drag la parohia noastră! Poate putem organiza în condiții bune anul acesta și cina prieteniei și să ne revedem acolo. Numai bine tuturor!

Magdalena Bratu: Bună dimineața! Ne bucurăm de aceste imagini care vor deveni amintiri dragi sufletului nostru! Acum, parcă a fost mai frumos decât altădată! Interdicțiile au făcut dorința, dar şi bucuria mai mare! Şi se cuvine să-l felicităm în primul rând pe inițiatorul acestei manifestări şi să-i mulțumim părintelui Mircea! Apoi, celui care l-a secundat cu succes, părintelui Cosmin! Şi nu în ultimul rând, tuturor, cu mic, cu mare, ce s-au implicat în buna desfășurare a Festivalului! Să nu-i uităm pe artiștii noștri dragi dl.Turda, dna Stan şi dl.Boşca! Și pe sponsori: dl.Bogdan Dragnea, care, candidând pentru un post de consilier la Primăria Capitalei, avem speranța să fie alături de noi şi altădată! Şi dlui Potârniche, care nu s-a dezis nici de astă dată cu prezența şi ajutorul dumnealui! Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți!

Sanda Alexandrescu, educator Grădinița Dumbrava Minunată: Felicitări pentru organizarea acestui minunat eveniment! Am răspuns cu drag invitației dvs. și m-am bucurat tare mult când l-am văzut pe Dimitrie, fostul meu elev, pe scenă. Să vă trăiască și să vă bucurați de familia dvs. minunată! Doamne ajută!

Adrian Potârniche: Vă mulțumesc și vă transmit cele mai calde urări de bine. Profesionalismul de care aţi dat dovadă şi dăruirea pentru realizarea unor proiecte atât de complexe, sunt dovada cea mai evidentă a unei munci asidue. Mă bucur că aţi acceptat această provocare şi îmi doresc să păstrăm această colaborare și pe viitor! Cu stima, Adrian Potârniche.

Măriuța Coroiu: Sărut mâna! Va mulțumesc din suflet pentru duminica aceasta, care a fost cea mai minunată. Vă mulțumesc ca faceți parte din familia mea. A fost foarte frumos, totul foarte bine organizat. Vă mulțumesc tuturor pentru acest moment minunat. Să vă dea Dumnezeu și Maica Domnului multă sănătate și să vă pună puterile la loc. Doamne ajută tuturor!

Camelia Begnescu: Felicitări dumneavoastră și tuturor participanților! Este minunat ceea ce faceți împreună cu oamenii din jurul dvs. Regret că nu am putut ajunge. Multă sănătate și putere dumneavoastră și tuturor celor care contribuie la aceste minunate realizări. Doamne ajută!

Mihaela Ciocârlan: Felicitări părinților și tuturor celor implicați pentru ca acest Festival să fie atât de frumos! Sunt impresionată de mesajele primite. Acestea mă fac să mă mobilizez și mai mult!! Doamne ajuta tuturor!!

Minodora Gheorghiță: Sărut mâna, părinte! Mulțumesc pentru că ne țineți la curent cu frumoasele activități din parohie; mă bucur mult, am citit și pe grupul de enoriașii de pe whatsapp despre frumusețea Festivalului din acest an! Mult succes în continuare și să fim cu toții sănătoși!

Oana Simionescu: Mă bucur dar sunt si surprinsă de ceea ce am văzut. Mă gândeam că anul acesta e mai trist fără festival și celelalte evenimente pe care le organizați. Dar e grozav că îl faceți. La fel ca și celelalte evenimente și aniversări pe care le marcați spre cinstea comunității. Mi-a plăcut și cum ați aniversat pe 8 septembrie de Nașterea Maicii Domnului pe Mariile și Marinii din parohie. Nu am prea văzut și în alte locașuri așa ceva special pentru enoriași. Foarte frumos!

Cristina Jinga: Sărut mâna, Părinte! Felicitări pentru toată munca depusă!

Iolanda Găvarnă: Mulțumesc frumos pentru invitație. Felicitări pentru tot ce ați făcut părinte Mircea și veți face pentru noi. Sunteți un părinte deosebit și vă doresc multă sănătate și întregii familii!

Lățea Ioana: Mulțumim! A fost foarte frumos!

Aura Putinei: Felicitări, părinte! Doamne ajuta la mulți ani înainte, cu aceasta bucurie de a fi organizator al Festivalului. Sărut mâna. Bucurii.

Fana Isac: A fost într-adevăr foarte frumos și abia așteptăm următoarea ediție!

Ionel Postolache: Sărut mâna! A fost minunat! Bunul Dumnezeu să vă răsplătească pentru tot ce  faceți,  mai ales pentru noi credincioșii.

Maria Popa: Sărut mâna părinte! A fost foarte  frumos,  felicitări  dvs. și concurenților. Dacă de Sfintele Paști nu am putut intra în biserică din cauza pandemiei, măcar am putut sa păstrăm tradiția organizării Festivalului. Cu stimă și respect, Maria Popa.

Paula Chelcioiu, asistentă Spitalul ”Bagdasar-Arseni": Felicitări, părinte! A fost o duminică de neuitat!! Să ne trăiți !

Luminița Zaharia: Mulțumiri părinților noștri  dragi și tuturor celor implicați pentru duminica minunată petrecută ieri, în sânul familiei Ambroziana.

Doina Palma: Sărut mâna, Părinte! Mulțumim pentru această ediție jubiliară a Festivalului. A fost o ediție deosebită. Să  aveți o zi binecuvântată, cum e sufletul  dumneavoastră. Vă  mulțumim pentru tot. Doamne ajuta!!!

Viorel Iancu: Deosebite felicitări pentru tot ceea ce faceți ca parohia noastră să fie la înălțime.

Alexandra Mazilu: Felicitări părinților noștri și întregii familii Ambroziana! Sunteți formidabili !!! Felicitări tuturor!

Ecaterina Iancu: Cu inima și gândul am fost și noi alături de Festivalul de Pricesne «Blândul Păstor». Doamne ajută!

Adrian Tuțu: Felicitări pentru o superbă ediție jubiliară extrem de reușită.