Pentru continuarea activităților misionare din parohie: ajutorarea bătrânilor, a familiilor cu mulți copii, a familiilor defavorizate, a tinerilor care au nevoie de îndrumare, a celor necăjiți, a celor părăsiți, a bolnavilor, precum și de susținere a proiectelor culturale: «Să ajutăm printr-un mărțișor», «Vin Paștele», «Vin colindătorii», «Prețuiește viața» etc. avem nevoie de ajutorul tău.

Prevederea 3,5% este un mecanism de transparență fiscală prin intermediul căruia contribuabilii, persoane fizice sau juridice, pot să direcționeze 3,5% din impozitul lor pe venit către o organizație neguvernamentală sau o parohie. Poți decide, astfel, unde ajung 3,5% din impozitele tale. Doar până la data de 25 mai, mai poți fructifica această opțiune, altfel, suma respectivă va rămâne la bugetul de stat.

Ce trebuie să faci?

- Descarcă Formularul 230 pag.1 si  pag.2 ;

- Completează pag.1 - prima parte cu datele tale personale (daca nu cunoști suma corespunzătoare celor 3,5%, ea poate fi calculată de către organele fiscale, deci se lasă liber). Venit este considerat cel obținut din salarii și din activități independente, sau doar din activități independente, profesii libere/liberale, drepturi de proprietate intelectuală, chirii etc.  Se completează la fel si pag.2.

- Semnează Formularul 230 ! 

-După ce l-ai semnat, trimite-l prin email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau scanează-l și trimite-l prin whashapp la nr. 0744185581 ori depune-l personal sau prin scrisoare recomandată la Administrația Financiară din sectorul sau județul unde locuiești. Dacă l-ai trimis la parohie, ne vom îngriji noi să îl depunem la Administrația financiară.

Vrei să ne ajuți şi mai mult? Povestește prietenilor, familiei sau colegilor de muncă despre modul în care ai ales să te implici în viața comunității noastre parohiale!

Atenție! Redirecționarea se poate face o singură dată anual.

Îți mulțumim că și anul trecut ai făcut acest gest creștinesc și umanitar.

 

Dumnezeu să îți răsplătească hărnicia și darul pe care și de această dată, îl oferi cu generozitate lui Dumnezeu și oamenilor Săi!