În seara de Moș Nicolae, după oficierea Tainei Sfântului Maslu, de obște, preoții parohiei noastre au organizat un concert de colinde, marcând astfel începutul vestirii prin cântec, a sărbătorii Nașterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Seara a fost împodobită de glasuri multe de copii mici și oameni mari.

Concertul de colinde a fost deschis de corul de colindători format din elevi ai Școlii Gimnaziale nr.133, sub îndrumarea profesoarei de religie doamna Elena Mihail. A urmat apoi, grupul de colindători de la Colegiul Național de Arte «Dinu Lipatti» din București, sub îndrumarea doamnei profesoare Luiza Trandafir și format din: Ștefania Ciupală, Alexandra Bălăreanu și Daria Lazăr.

A urmat Doamna Aneta Stan, care a interpretat două colinde din repertoriul personal și doamna Marioara Voicu, director al Grădiniței «Piticot». Programul a continuat cu grupul vocal instrumental format din Ionuț Postolache, Marcu Ștefan, Irina Hretiuc (violă) și Andrei Vîlciu (chitară), preoții Mircea Alexă Uță și Cosmin Grigorescu, corul preoților din Basarabia și corul tuturor preoților prezenți, reuniți sub bagheta maestrului Horațiu Boșca. Programul a fost încheiat de artistul Văru Săndel, care a interpretat două colinde. Acesta ar fi vrut să ne ție cu cântecele și snoavele lui până dimineață, dar a trebuit să plece ”la altă casă”…

Colindătorii, de la cei mici la cei mari, au primit daruri din partea organizatorilor, ca din partea Sfântului Nicolae.