Sâmbătă 9 iulie 2022 a avut loc, în biserica parohială, ”Cununia de aur” a ”tinerilor” Gheorghe Nicolae și Veronica Androne, enoriași buni ai parohiei noastre. Această slujbă specială de mulțumire adusă lui Dumnezeu la împlinirea a 50 de ani de conviețuire în Taina Familiei, după modelul creștin, a fost oficiată de preoții parohiei cu multă bucurie și emoție. ”Tinerii” miri au pregătit acest moment cu multă grijă și au fixat ca acest eveniment să aibă loc cu doar câteva zile înainte de sărbătorirea zilei onomastice a ”tinerei mirese”, Sf. Veronica de pe 12 iulie.

După oficierea slujbei, doamna Veronica a declarat: ”Avem 50 de ani de căsnicie, pentru care mulțumim lui Dumnezeu și la toată lumea. Am ajuns departe, la 50 de ani de căsnicie, care înseamnă foarte mult. Sigur că ne-a fost destul de greu în viață, dar cu ajutorul lui Dumnezeu am ajuns la acest moment și mulțumim lui Dumnezeu pentru asta. Dragostea dintre noi și înțelegerea reciprocă au fost succesul căsniciei noastre. La acestea s-a adăugat respectul unuia față de celălalt. Dorim la toată lumea să aibă o așa căsnicie, însoțiți de copii și de nepoți”.

Nașa miresei, Sofica Cărbunaru, a mai adăugat: ”Evenimentul de astăzi îl trăiesc cu multă bucurie, pentru că mirii sunt prietenii mei de la etajul patru și vecinii mei de 40 de ani. Și eu am avut o căsnicie frumoasă, lungă de 30 de ani. În timpul slujbei să știți că am lăcrimat, pentru că l-am simțit pe Dumnezeu cum ne privește și coboară și ne trimite harul Său”.