Duminică 27 noiembrie parohia noastră a participat la selecția organizată de Protoieria Sector IV Capitală, pentru Spectacolul cultural-artistic «Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor». Acest proiect cultural este organizat la nivelul Arhiepiscopiei Bucureștilor de către Sectorul învățământ și Activități cu Tineretul, cu sprijinul Protopopiatelor din Capitală și al Inspectoratului Școlar al Municipiului București, în ziua de luni, 05 decembrie 2022, în Aula Magna Teoctist Patriarhul, din cadrul Palatului Patriarhiei. La selecție au participat elevi cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani de la grădinițele și școlile aflate pe raza sectorului 4. În urma selecției doar o formație corală va reprezenta Protopopiatul la acest spectacol la Palatul Patriarhiei. La biserica Șerban Vodă, pe de strada Petre Țuțea, s-au prezentat nouă formații corale, reprezentând mai multe parohii din cadrul Protoieriei Sector IV Capitală. Juriul a fost format din Pr. Protoiereu Ionuț Bărbulescu, Pr. Prof. Relu Zaharia de la Facultatea de Teologie și Pr. secretar Anghel Chirilă.

Parohia noastră a fost reprezentată de mini grupul de copii de la Grădinița Piticot, condus de către Doamna Director Marioara Voicu. Ei au interpretat, ajutați la chitară de doamna director, colindele: Ziurel de ziuă, Colindăm iarna și Domn, Domn să-nălțăm.

După consumarea emoțiilor ”pe scenă”, părintele paroh le-a împărțit ”piticoților” parohiei noastre daruri de la ”Moș Nicolae”, ca răsplată pentru munca depusă în pregătirea pentru această activitate culturală de dinaintea Sărbătorii Nașterii Domnului.