Duminică 7 mai 2023, după oficierea Sfintei Liturghii, părintele paroh a adresat un cuvânt de felicitare domnului Ionuț Postolache, cântărețul bisericii noastre, cu prilejul împlinirii vârstei de 35 de ani.

Tânărul Ionuț este absolvent al Seminarului Teologic Liceal Ortodox din București, promoția 2008 și al Facultății de Teologie Ortodoxă «Patriarhul Justinian» a Universității București, Secția Pastorală, promoția 2012. În perioada 2013-2015 a urmat cursurile de master în teologie la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din cadrul Universității București, secțiunea  „Pastorație și Viață liturgică” .

În anul 2008, împreună cu câțiva studenți teologi, pune bazele Coralei bărbătești parohiale «Sanctus Ambrosius», care are un portofoliu bogat şi variat de cântări bisericești, interpretate la Sfânta Liturghie şi la Sfintele Taine şi Ierurgii. În anul 2013, la inițiativa preotului paroh, pune bazele Coralei mixte parohiale Ambroziana. Din această formație corală, care numără aproape 20 de persoane, fac parte enoriași ai parohiei noastre, precum și studenți la teologie, care fac practica liturgică la biserica noastră. Prin munca stăruitoare a dirijorului Ionuț Postolache, corala a reușit, în timp relativ scurt, să învețe răspunsurile polifonice la Sfânta Liturghie și să pregătească mai multe concerte de colinde și să participe la realizarea, alături de preotul paroh, a trei CD-uri de Pricesne și unul de colinde.

Din anul 2008, activează în calitate de cântăreț bisericesc și dirijor al coralelor parohiei, respectiv de secretar al parohiei. La parohie, participă la programele catehetico-pastorale desfășurate în cadrul „Școlii de Duminic㔄Hristos împărtășit copiilor” şi în cele desfășurate de Organizația parohială de tineret «Sfântul Ambrozie», precum și în cele sociale precum programul «Să ajutăm printr-un mărțișor», dedicat copiilor orfani de la Valea Plopului. A participat, de asemenea, la realizarea scenetelor ”Învierea Domnului” (2003), ”Pogorârea Sfântului Duh” (2009), ”Ambrozie Episcop” (2010), precum și la realizarea anuală a Festivalului de Pricesne “Blândul Păstor” (din anul 2011). 

Întreaga asistență i-a urat în cor: «La mulți ani !».