O zi plină de entuziasm și competitivitate s-a concretizat sâmbătă 12 august 2023, începând cu ora 12.00, prin triumful lui Valentin Palma la a II-a ediție a Campionatului Parohial de Tenis de Masă, desfășurată în cerdacul parohiei noastre, într-o atmosfera competițională, prietenoasă și captivantă.

Anul acesta s-au înscris în competiție 16 participanți, jucându-se 20 de meciuri după regulile oficiale ale Federației Române de Tenis de Masă. Cu abilități extraordinare și determinare neclintită, Valentin Palma a navigat cu măiestrie prin provocările acestui turneu și a reușit să cucerească locul întâi, învingându-l în finală pe cunoscutul artist Alexandru Pop (Vărul Săndel).

Finala mică a fost câștigată de tânărul Andrei Grigorescu, care l-a învins într-un meci strâns pe Adrian Constantin, performanța sa plasându-l pe locul al treilea în ierarhia ediției de anul acesta a campionatului.

Competiția a fost condusă de o brigadă de arbitri formată din Pr. Paroh Mircea Uță (observator), Alexandru Radu (arbitru principal), Ionuț Postolache (arbitru de linie).

Campionatul Parohial de Tenis de Masă nu a fost doar o simplă competiție sportivă, ci și o ocazie de a aduce comunitatea împreună în jurul valorilor de echipă, fair play și prietenie. Parohia Sfântul Ambrozie își continuă misiunea de a fi un loc al promovării unui stil de viață activ și sănătos prin evenimente precum acesta.

Părintele paroh Mircea Uță, în numele brigăzii de arbitri, precum și a întregii comunități a Parohiei Sfântul Ambrozie, îi aduce sincere felicitări lui Valentin Palma pentru realizarea sa remarcabilă la ediția a-II-a a Campionatului Parohial de Tenis de Masă. Totodată au fost felicitați și ceilalți participanți, performanța lor fiind o inspirație pentru toți cei din comunitatea noastră parohială și reprezintă un simbol al dăruirii și efortului susținut.

Festivitatea de premiere va avea loc în data de 15 august 2023, cu ocazia sărbătorii Hramului Adormirii Maicii Domnului, când vor fi oferite câștigătorilor cupele și diplomele. Premiile de anul acesta se bucură de susținerea financiară a artistului Alexandru Pop, căruia îi aducem alese mulțumiri.