Donează 3,5 % din impozitul tău

Conform Codului Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea să direcţioneze doi la sută din impozitul pe veniturile obţinute în anul precedent către o entitate nonprofit.

Aceasta opţiune nu vă costă nimic!

Dacă nu o folosiţi, suma respectivă rămâne statului.

Direcţionând această sumă către Parohia Apărătorii Patriei II, sprijiniţi desfăşurarea în bune condiţii a activităţilor de cult, a activităţilor culturale şi social filantropice, sprijiniţi ajutorarea persoanelor cu o situaţie socială precară, sau a familiilor cu mulţi copii din parohie.

Puteţi direcţiona cei 3,5% din impozit astfel:

Daca sunteţi salariat(ă): Descărcaţi "Cererea privind destinaţia sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual" (pag.1 si pag.2), tipăriţi-o, completaţi-o şi semnaţi-o. Nu este necesar să indicaţi suma care o direcţionaţi către Parohia noastră, această sumă va fi calculată automat de către cei de la finanţe în funcţie de impozitul pe venit plătit deja de dvs. Pe acest formular 230 sunt trecute deja datele care indică Parohia ca beneficiar al sumei de 2% din impozitul plătit de dvs.

 Dacă aveţi deja formularul de altundeva, vă rugăm să-l completaţi cu datele următoare:

Denumire entitate nonprofit: Parohia Apărătorii Patriei II

Cod de identificare fiscală : 5889665

Cont bancar (IBAN): RO11 RNCB 0083 0028 8937 0001

Atenţie ! Formularul 230 completat şi semnat de dvs. nu mai este nevoie să-l depuneţi personal la Administraţia Financiară a Sectorului 4 (Bdul Brâncoveanu, colţ cu Orăşelul Copiilor), ci luaţi-l cu dumneavoastră duminica viitoare când veniţi la biserică şi îl lăsaţi femeii de la lumânări. Le vom depune noi pe toate odată.

Nu uitaţi ! Data limită pentru depunerea formularelor este 15 mai.

Agenţii economici vor completa declaraţia pe venit anuală şi/sau trimestrială, specificând destinaţia a 3,5% din impozit către Parohia Apărătorii Patriei II. Această sumă nu înseamnă sponsorizare şi nu necesită semnarea unui contract cu Parohia !

Este bine să ne informaţi prin email despre depunerea formularul 230 la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru a urmări transferul bancar de la Administraţia Financiară.

Mulţumim persoanelor care au direcţionat în anul trecut către Parohia Apărătorii Patriei II cei 2% din impozitul lor pe venit. Dumnezeu să vă răsplătească înmiit binele făcut !