A IX-a ediție a Festivalului de pricesne «Blândul Păstor» va avea loc în data de 26 mai 2019, orele 16.00 și nu 9 iunie, cum am anunțat inițial. Aceasta pentru că au apărut modificări importante privind organizarea acestei ediții a Festivalului. Astfel, prin bunăvoința doamnei Paulina Popoiu, Directorul General al Muzeului Național al Satului «Dimitrie Gusti», această ediție a Festivalului va avea loc în incinta Muzeului Satului. Doamna Paulina Popoiu, de altfel, a acceptat să fie Președintele juriului, din care vor mai face parte: Pr.Prof.Univ.Dr. Stelian Ionașcu de la Facultatea de Teologie Ortodoxă «Justinian Patriarhul» din București și Dirijor al Coralei Patriarhale, Domnul Remus Rădulescu, redactor la Radio România Actualități și la TV Trinitas, iar din partea parohiei organizatoare Pr. Paroh Mircea Alexă Uță.

Înscrierile se fac online la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la sediul parohiei noastre, până la data de 11 mai 2019. Descarcă fișele de înscriere de aici (pentru interpreți până în 15 ani) sau de aici (pentru interpreți peste 15 ani). Regulamentul Festivalului de pricesne «Blândul Păstor».

Preselecția candidaților va avea loc joi 16 mai 2019, ora 18.00, în biserica parohiei noastre. Preselecția are ca scop verificarea concurenților și stabilirea listei concurenților care vor intra în finala Festivalului din data de duminică 26 mai 2019, începând cu orele 16.00.