Vă invităm vineri 10 iulie, după încheierea slujbei Tainei Sfântului Maslu, să vizionăm împreună, începând cu ora 19.00, un film de excepție în grădina de vară a parohiei. Pentru că dorim să împărtășim și cu ceilalți lucrurile frumoase pe care le descoperim, vă invităm la parohia noastră ”Sfântul Ambrozie” să vizionăm împreună filmul “Preferisco il Paradiso/ Am ales paradisul”.

“Preferisco il Paradiso” este un film italian din anul 2010, scris și regizat de Michele Soavi, care se bazează pe evenimente din viața reală a unui preot.

Roma, jumătatea secolului al XVI-lea. Preotul Filippo Neri (care avea să fie canonizat în anul 1622) speră să plece misionar în Indii, dar cum toate locurile sunt deja ocupate, se angajează ca preceptor ai copiilor unei familii de nobili. Pe străzile Romei, Neri întâlnește o ceată de orfani care trăiesc în adăposturi improvizate, ignorați, uneori chiar prigoniți de mai-marii orașului. Din acel moment, viaţa i se schimbă; reușind să obțină sprijinul cardinalilor Romei, el va construi un azil pentru săraci şi o capelă, dedicându-şi existenta creșterii şi îndrumării copiilor orfani.

Acest film a impresionat mii de oamenii, fapt pentru care lăsăm trailerul să vă spună mai multe:  https://youtu.be/Mea7Zm5skcA

Vă așteptăm cu bucurie!

Când: Vineri, 10 iulie, de la ora 19:00;

Unde: În cerdacul parohiei noastre.

Persoană de contact:

Valentin - 0754 809 371